Spring til indhold

Conference Nordic Open 2015 aksjer dansk landbrugs knowhow

26.03.2015  16:22
Dansk-estiske handelskammer (DECC) i samarbejde med det estiske Chamber of Landbrug og Handel vil holde den 26.-27. marts 2015 Nordic Open konferencen, der introducerer de danske landbrugsvirksomheder erfaringer i en to dag-program på B2B og landmand til landmand niveau.

Konferencen opfordrer til at høre fra danske landbrug virksomheder, hvordan de håndterer og skaber effektivitet i produktion og afsætning samt styre de forretningsmæssige strukturer og strategier med et af målene at øge potentielle samarbejde mellem Danmark og Baltikum.

Den 26. marts et af emnerne fokus er Arla, den største producent af mejeriprodukter i Danmark. Arlas overgang fra at være en lille mælk union til en verden afspiller, samt fordele og udfordringer for de enkelte landmænd som aktionærer diskuteres. NJORD advokatfirma og Kredex afholder et gratis seminar om styring af kreditrisici og reorganisering. Nordic undfangelse om at tilpasse sig efterspørgslen på markedet vil blive indført på grundlag af de erfaringer, som Danish Agro Group.

På konferencens anden dag landmænd og interessenter vil præsentere og diskutere muligheder og udfordringer for landbruget i morgen. Spørgsmålene i mejeri, kvæg og svin, dyrkning af afgrøder og ægproduktion præsenteres af specialister og praktikere i de respektive felter. Udfordringer i at uddanne kommende medarbejdere gård er bragt til drøftelse i eksemplet med Bygholm Landbrug Skole.

Deltagerne vil i hele dage får mulighed for at øge og dele deres viden om moderne landbrug og skabe nye virksomheder forbindelser med et nordisk rækkevidde.

Se mere information om program og talere fra hjemmesiden www.nordicopen.org.