Spring til indhold

Dansk udstilling på Tallinn Architecture Biennale

09.10.2015  15:12
Tallinn Architecture Biennales (9.09-18.10.2015) satellitprogramm har to danske udstillinger i Tallinns byrum.

Udstillingen "Contemporary Danish Architecture" har projekter, der alle er eksempler på moderne, bæredygtig arkitektur fra danske virksomheder, som fusionerer funktionalitet og æstetik. Udstillingen er åben i Tallinn i tunnelen under Vabaduse Pladsen fra den 12. september til den 25. oktober 2015 alle dage fra kl 7:00-22:00.

Udstillingen "Architecture With People" præsenterer dansk arkitektur som handler om at skabe omgivelser, hvor folk føler sig trygge, nye muligheder og tilskynde til mangfoldighed. Det handler om at fokusere kraftigt på miljømæssig og social bæredygtighed og vigtigst, det handler om at sætte mennesker først. Dansk Arkitektur Center har udviklet udstillingen på anmodning af det danske kulturministerium og i dialog med Udenrigsministeriet i Danmark og Akademisk Arkitektforening. Den er forankret i den danske arkitekturpolitik "Mennesker i centrum", som blev udgivet i februar 2014. 
Udstillingen er åben fra 19. september til 7. november i Butterfly Lounge (Vana-Viru 13, Tallinn).

Tallinn Arkitektur Biennale TAB er en international arkitektur festival, som introducerer den lokale arkitektur, aktuelle spørgsmål vedrørende arkitektur, og ser på fremtiden for det arkitektoniske erhverv.

""Seneste nyt

    Se alle