Spring til indhold

Ambassaden deltog i julebasar til fordel for estiske børn i nød

28.11.2014  11:12
Den danske ambassade i Tallinn deltog ved Tallinns Internationale Kvindeklubs (IWCT) julebasar søndag den 23. november 2014 på Radisson Blu Sky Hotel i Tallinn, hvor ambassader i Estland og medlemmer af ICWT solgte madvarer og gaver til fordel for etiske børn i nød. De besøgende kunne også deltage i lotterier, en auktion og andre aktiviteter.

Den danske ambassade havde en stand med danske varer, herunder danske kiks, chokolade, muslinger, juleøl og wienerbrød, samt en lodtrækning, hvor hvert lod gav gevinst. Flere virksomheder bidrog med produkter eller direkte støtte, og ambassaden vil gerne takke OÜ Noires HA, Lantmännen Unibake, Peter Justesen, Saku (Carlsberg Group), Rekato, Danske Bank, Imex Trading Group AS og The Red Baron International OÜ for bidrag. En stor tak skal også lyde til DFDS for deres bidrag til den store auktion: en færgetur for 2 personer fra Paldiski til Kapellskär og tilbage.

Basaren blev for niende år i træk arrangeret af Tallinns Internationale Kvindeklub og drives udelukkende af frivillige. Det samlede resultat var med en indtægt på næsten 35,000 Euro. Disse penge vil nu via forskellige organisationer gå til estiske børn i nød.

Christmas Bazaar 2014 - Danish table

Christmas Bazaar 2014 - big hall