Spring til indhold

EU-formandskabs hjemmesiden eu2012.dk er nu i luften

20.01.2012  21:52
Danmark overtager formandskabet for EU's Ministerråd den 1. januar 2012 og i dag lancerer europaminister Nicolai Wammen formandskabets hjemmeside – eu2012.dk.

Danmark skal fra 1. januar og 6 måneder frem lede arbejdet blandt EU’s medlemslande i EU’s Ministerråd. Danmark skal lede ugentlige ministermøder i Bruxelles og Luxembourg, tusindvis af embedsmandsmøder, samt en lang række andre konferencer og seminarer i Danmark. Herudover vil der blive afholdt 8 uformelle ministermøder i Danmark.

Hjemmesiden eu2012.dk er formandskabets centrale kommunikationsredskab og her kan du finde alt hvad du ønsker at vide om formandskabets arbejde, aktiviteter og resultater på alle EU’s politikområder.

”En god hjemmeside er et vigtigt redskab til at få formandskabet ud over rampen. Det skal være en velfungerende værktøjskasse og en side, der fortæller om det danske formandskab og Danmark. Hjemmesiden er designet så den er brugervenlig og med et let og dansk udtryk. Samtidig er der masser af informationer, så vi både åbner EU og formandskabets arbejde for danskerne - og Danmark for europæerne”, siger europaminister Nicolai Wammen.

Eu2012.dk indeholder nyheder og information om formandskabet, om EU, om Rådets mange arbejdsområder og om Danmark. Der er en omfattende kalender over politiske møder, begivenheder og kulturelle aktiviteter. Akkreditering til møder sker igennem hjemmesiden, hvor der også er relevant information og dokumenter i forbindelse med møderne.

Nyheder og fotogalleri giver et overblik over de nyeste begivenheder og brugerne kan desuden abonnere på nyhedsbrev om formandskabet, sætte deres eget nyheds-feed op og følge formandskabet på både twitter og hjemmesidens mobilsite. Endelig er der også en omfattende oversigt over alle formandskabets talspersoner og den danske regering.