Spring til indhold

Udstillingen "Architecture With People"

Titel
Udstillingen "Architecture With People"
Kategori
Kultur
Sted
Butterfly Lounge (Vana-Viru 13, Tallinn)
Startdato
19.09.2015
Slutdato
07.11.2015
Marked
Estland

Udstillingen "Architecture With People" er åben fra 19. september til 7. november i Butterfly Lounge (Vana-Viru 13, Tallinn). Udstillingen er en del af satellitprogrammet for Tallinn Architecture Biennale (TAB).

Arkitektur er for folk. Det fastlægger rammerne for vores liv og opfylder nogle af vores mest basale behov. For at skabe arkitektur til mennesker, må det skabes med mennesker. Det betyder, at designe en demokratisk proces, hvor arkitekterne indgår i dialog med borgere, fagfolk og institutioner. Dette muliggør for arkitektur at imødekomme brugernes behov samt at tage hensyn til fremtidens behov og dermed fremme en høj grad af bæredygtighed.
Dansk arkitektur handler om at skabe omgivelser, hvor folk føler sig trygge, nye muligheder og tilskynde mangfoldighed. Det handler om at fokusere kraftigt på miljømæssig og social bæredygtighed og vigtigst, det handler om at sætte mennesker først.

Dansk Arkitektur Center har udviklet udstillingen på anmodning af det danske kulturministerium og i dialog med Udenrigsministeriet i Danmark og Akademisk Arkitektforening. Den er forankret i den danske arkitekturpolitik "Mennesker i centrum", som blev udgivet i februar 2014.
Læs mere om arktekturpolitikken her.

Architecture With People